• Flag for SV
  • Flag for EN
  • Flag for FI
  • Flag for Google Translate

Coronaviruset

Covid

Coronaviruset

Undvik besök!

Ring eller mejla oss, vill du träffa oss? Boka då en tid. 

Den 10 november kom nya lokala allmänna råd för Norrbotten från Folkhälsomyndigheten i och med spridningen av Covid-19. Smittläget här i Norrbotten har förändrats drastiskt de senaste veckorna. Därför måste vi gemensamt göra vårt bästa för att undvika att smittspridning sker och inte utsätta riskgrupper för smitta.

För att minska risken för smittspridning hjälper vi dig helst på distans.

Är det akut?

Anmäl de fel som är akuta i din lägenhet eller i huset. Det kan tex vara att det läcker eller är stopp någonstans, att det regnar in eller att det är strömlöst. Vi ser helst att du inte är hemma under tiden som fastighetsskötaren är i din lägenhet för att åtgärda problemet. Gå gärna ut en promenad eller så om du jobbar hemifrån.

Avstå från att anmäla småfel i din lägenhet just nu. Saker som kan vänta löser vi vid ett senare tillfälle när situationen ser ljusare ut.

Visa lägenhet och flytta in, besiktningar.

Vi fortsätter att göra besiktningar utan att du som hyresgäst är med. Finns det något vår Bovärd funderar över kommer han att kontakta dig.

Precis som tidigare visar vi inte lägenheten du blivit erbjuden men skickar gärna en ritning.

Nycklarna hämtas ut på kontoret.

Ärenden till kontoret? Boka ett möte.

Vill du komma i kontakt med oss kan du alltid ringa 0923-160 80 eller mejla oss info@kalixbo.se

Gäller det ett ärende vi inte kan lösa vi telefon eller mejl så bokar vi ett möte. Avboka ett bokat möte om du har fått symptom, så bokar vi in ett nytt när du är frisk igen.

Hur länge ska det vara så här?

Vi vet inte hur länge det kommer att vara så här. Vi följer Region Norrbotten och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ändrar våra rutiner efter det.

Tack för er förståelse,  tillsammans kan vi minska smittspridningen!

 

Har du frågor om coronaviruset och sjukdomen covid-19 som viruset orsakar kan du ringa det nationella informationsnumret 113 13. All information som 113 13 lämnar ut är verifierad av Folkhälsomyndigheten eller annan ansvarig myndighet. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt.

På Folkhälsomyndigheten hittar du den senaste bedömningen av situationen och lokala rekommendationer hittar du på Region Norrbotten.